lpdl

Ga naar beneden

lpdl

Bericht  Fuser op do aug 26, 2010 6:51 pm

Le Pacte des Loups of kort weg LPdL staat in Holland vooral bekend om haar crimineel verleden. De organisatie werd voor het eerst vermeld in één van de eerste grootste RP's van Holland (Ruiter in de nacht). In het verhaal was één van de hoofdrol spelers Namyel DeValois lid van deze organisatie. Na de RP besloot de speler achter Namyel LPdL daadwerkelijk op te richten. De eerste maanden van LPdL waren gericht op RP's waar de organisatie deel uitmaakte. LPdL was zeer actief in het RP gebeuren en lag mee aan de basis voor de oprichting van de RP school. LPdL werd later IG actief, hun activiteiten waren berust op IG criminaliteit, infiltratie, verspreiden van valse geruchten, RP's, het stimuleren tot aanbidding van de maangodin Luna en Loki de god van chaos, spionage en het algemeen terroriseren van de Hollandse bevolking.

Midden 1457 verliet de huidige leiding van LPdL Holland en werden haar Hollandse activiteiten stop gezet. In Ierland werd het met behulp van derden omgevormd tot een internationaal huurlingen korps. Het huidige taken pakket van LPdL berust nu op verschillende facetten.Waaronder, spionage, infiltratie, bescherming van goederen of personen, transport van goederen, logistieke ondersteuning, financiële ondersteuning op basis van lichte rente enz enz... Momenteel heeft LPdL 71 leden waarvan 60 actief verbonden zijn met onze huidige bezigheden. LPdL is actief in 3 landen waaronder Ierland, Frankrijk en het Duitse gedeelte van SPRING. Al onze leden werken onder vertrouwen van hun werkgever en maken zelden bekend deel uit te maken van het korps. Zwijgplicht is dan ook één van de pilaren binnen onze organisatie. Momenteel werken wij aan 2 nieuwe gebieden om onze activiteiten uit te breiden, deze gebieden zijn Holland en het koninkrijk Griekenland.

LPdL rekruteert nog steeds nieuwe leden maar stelt hoge eisen aan kandidaat leden. Zo moet een kandidaat loup over een van minimum 200 SP beschikken en een minimum van 150 CH. Elke kandidaat moet tevens in het bezit zijn van een zwaard en schild. Na evaluatie moet elke loup een risico premie van 350 fl betalen die hij/zij terug kan verdienen na een periode van 6 maand. Bij terug betaling krijgt de loup een volwaardig statut binnen de organisatie en krijgt hij/zij een loyaliteit premie van 150 fl.

Voor verdere informatie of opdrachten contacteert U Devian de L’eau
avatar
Fuser

Aantal berichten : 252
Registratiedatum : 04-01-10

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum